Bli medlem i Johanniterhjälpen

Varför ska jag stödja JHJ?

1. Vi bidrar till att minska dödligheten i plötsligt hjärtstopp genom projektet JohanniterHjälpare. Volontärer med utbildning i hjärt-lungräddning kan rycka ut på larm via "sms-livräddare".

2. Vi hjärtsäkrar olika löpartävlingar, t. ex Lidngöloppet och Blodomloppet i Sthlm.

3. Vi initierar insamlingar till katstrofhjälp, t. ex Ebolaepidemin och jordbävningen i Nepal.

4. Vi uppmuntrar till volontära insatser och ideellt engagemang. Uppdrag hittas enkelt på vår volontärportal klicka här

5.Globalt finns Johanniterhjälpen i 153 länder och verkar både permanent och vid katastrofsituationer.

Vem kan bli medlem?

Johanniterhjälpen är en öppen organisation för alla människor.

Vad kostar det?

Årsavgift

Hur gör jag?

För anmälan och val av betalningssätt
följ länk bli medlem .
Frivilliga bidrag är givetvis mer än välkomna, använd då plusgiro 40 78 90-3 eller bankgiro 5713-8521.

När vi mottagit din inbetalning skickar vi vårt välkomstpaket och vårt medlemsmärke.

min sida  --------
   för medlemmar

På min sida kan du hantera ditt medlemskap under fyra olika flikar som beskrivs nedan.

Uppgifter här kan du uppdatera dina kontakt- och adressuppgifter.

Evenemang här hittar du information om aktiva evenemang.

Inloggningsuppgifter här kan du ändra ditt lösenord.

Ekonomi här kan du se dina fakturor, betalda och obetalda.

Registrering på "min sida":
Fyll i din e-postadress som användarnamn samt
klicka på rutan "inget lösenord" till höger.

Inloggningsuppgifter skickas till den e-postadress som finns registrerad hos oss.

Länk till min sida här

Behöver du hjälp? kontakta kansli@johanniterhjalpen.se